Nu rullar vi ut nya hemsida

Published by Beatrice Örtberg on

Nu är vi redo att börja rulla ut vår ”nygamla” hemsida. Lite nytt med bilder och texter, men även många gamla funktioner kvar som länkas tillbaka till den gamla sidan som vi hoppas kan hänga med ett tag till.Ex valphänvisning, hunddata och Årets Wheaten. Det är fortfarande mycket arbete kvar, så ha lite tålamod ett tag till.

För att komma åt sidan går du in på www.swtk.se Det kan vara så att du behöver rensa din webbhistorik för att komma in på sidan.


Tanken är att alla rapportörer ska få egna inloggningsuppgifter så resultaten kan uppdateras. Vi återkommer om det så snart vi har löst den frågan. Alla länkar kanske inte riktigt funkar ännu och all information är inte helt på plats men det kommer.

Gå gärna in och kolla och se om ni gillar sidan! Kommentera gärna så skall vi försöka ta vara på så mycket vi kan av feedbacken som kommer in.


0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *