Tävling & utställning

Här kan du hitta information om vad som gäller för Årets Wheaten och för KM.
Längs ner på sidan hittar du du allmän info, samt regler och poäng för de olika grenarna Allround, Agility, Bruks, Lydnad, Nosework, Rallylydnad och Viltspår. Information om hur du tävlar i bruksgrenarna och var du kan tävla hittar du på sbktavling.se

Alla resultat hittar du längst ner på sidan under Resultat hittar du här (Länk till gamla sidan) Här finns även resultat från våra olika KM. Agility t ex har haft KM ända sedan 2004. Imponerande!För de som håller på med utställning finns även detta under fliken Resultat hittar du här resultat från utställningar i Sverige (SKK, terrierklubben och SWTK) samt regler och poängställning i Årets wheaten-tävlingen.

Ett mål med våra Årets Wheaten-tävlingar är att sporra och uppmuntra wheatenägare att träna och tävla med sina hundar i de olika grenarna. Vi hoppas att du hittar den information du behöver här och att du blir sugen att komma igång att tävla med din Wheatenterrier, det är riktigt roligt!

Tveka inte att anmäla dig till våra tävlingar och utställningar eller varför inte bara åka och titta för att få inspiration till att börja själv! Våra tävlingar är trevliga tillställningar där man lär känna andra med samma brinnande intresse – våra fantastiska Wheatenterriers! Lycka till!


För dig som är rapportör i Årets Wheaten

Klicka in dig på nedan länk och rapportera resultat