Almanackan 2023

Published by Beatrice Örtberg on

Vår vägghängda almanacka innehåller 12 bilder i A4, samt månadsöversikter (också i A4) med gott om plats att anteckna allt möjligt viktigt. Den kommer att säljas bland annat i rasmontrarna på Stockholms hundmässa 10–11 december och på MyDog i Göteborg 5–8 januari.

Men du kan förstås också skicka efter en almanacka. Ett exemplar kostar 100 kr (inkl porto) och betalas på SWTKs bankgiro 5059-2435 eller via swish till 123 077 68 72. Ange namn och adress (antingen i samband med betalningen eller i ett email till redaktionen) så att vi vet vart vi ska skicka din almanacka. Vill du köpa minst fyra almanackor (perfekta julklappar samt valpköparpresenter), emailar du en beställning till redaktionen (redaktion@swtk.se) så skickas almanackorna ut mot faktura. Grundpriset är då 60:- per almanacka men den exakta kostnaden beror på hur stora utgifterna blir för förpackning och porto.


0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *